LET OP! Wij zijn verhuisd en zitten in het pand van APS groep aan de Heerlensweg in Landgraaf, meteen na de rotonde eerste oprit rechts. Voor reparaties contact opnemen met Pascal / Reitstiefeldoktor via Instagram of Facebook.

RIJ NIET DOOR DE BUSSLUIS, DIT KOST GELD!

WICHTIG! Wir sind umgezogen und befinden uns jetzt im Gebäude von APS Groep, Heerlenseweg in Landgraaf, direkt nach dem Kreissverkehr die erste Auffahrt rechts. Für Reparaturen bitte melden bei Pascal / Reitstiefeldoktor über Instagram oder Facebook.

FAHRE NICHT DURCH DIE BUSSCHLEUSSE GERADEAUS, DAS KOSTET GELD!

 

 

Waarom DeNiro Rijlaarzen?

24-10-2019

Vraag je jezelf ook weleens af wat nu precies het verschil is tussen de verschillende merken rijlaarzen?

Dan ben je niet de enige. In een nieuwe blogserie zal ik de verschillende merken, de overeenkomsten en verschillen toelichten zodat jij een goede keuze kunt maken. In dit blog vertel ik je meer over de DeNiro rijlaarzen en waarom jij hiervoor zou kunnen kiezen.  

* DeNiro rijlaarzen worden van het fijnste, Italiaanse kalfsleder gemaakt. De eigenaren van het merk zoeken dat leer persoonlijk met zorg uit, om ervoor te zorgen dat de rijlaarzen zo comfortabel mogelijk aan jouw voeten zitten.

*DeNiro rijlaarzen hebben een slijtvaste zool die van het merk Vibram gemaakt wordt, ook wel bekend zijn van de betere wandelschoenen. Door de Goodyear methode, dubbel gestikt, zorgt deze zool zelfs voor een waterdichte constructie. De lederen tussenzool zorgt in combinatie met de innovatieve binnenzool voor een ademend effect en een super draagcomfort.

*DeNiro rijlaarzen ondergaan allemaal een WRAT (Water Resistant Advanced Treatment) behandeling, die de laarzen een beschermende laag geven voor invloeden van buitenaf.

*DeNiro rijlaarzen kun je in veel verschillende kleuren en modellen krijgen en geheel naar wens samenstellen. Denk hierbij aan diverse topmogelijkheden, wel of geen Swarovski, met veter, zonder veter en noem maar op.

*DeNiro rijlaarzen zijn verkrijgbaar in een groot aantal standaardmaten, waardoor je vrijwel altijd op maatwerkkosten kan besparen. Omdat wij een eigen werkplaats hebben, kunnen we zelf aanpassingen doen en zo zonder extra kosten je rijlaars perfect passend maken.  

Word je blij van wat je leest, dan past DeNiro goed bij jou. In de volgende blog ga ik dieper op andere merken, zoals Petrie, Königs en Sergio Grasso. Zo wordt het wat makkelijker om te beslissen welk merk jij wilt dragen. Tip: Het blijft een feit dat je laarzen altijd moet proberen. Je kunt dit wel een mooi verhaaltje vinden, maar als het merk je niet lekker zit dan is het slim je keuze aan te passen.

Opmerkingen

Geen berichten gevonden

Nieuw bericht