Hart onder de riem

14-04-2020

Jeetje, wat is er allemaal aan de hand…

Ik wil jullie even hallo zeggen en een hart onder de riem steken en jullie te informeren over hoe ik met de corona crisis omga. Langzaam maar zeker ben ik de corona crisis gaan accepteren, want ja, wat willen we anders doen? We kunnen geen ijzer met handen breken.

Ik ben gaan omdenken om jullie toch nog van dienst te kunnen zijn, want we merken dat veel ruiters zich toch stiekem verheugen op een nieuw wedstrijd seizoen. Wanneer en of die dit jaar nog gaan plaats vinden? Joost mag het weten.

Maar heey laten we toch ook positief blijven. Ik las bij de KNHS dat er aan online wedstrijden kan worden deelgenomen.Wat ik daar van moet denken weet ik nog niet, misschien moet ik het maar gewoon een keer proberen.  

Ik merk ook dat ruiters ondanks al dit gedoe toch stiekem bezig zijn met hun nieuwe outfit.Zo zie ik op Social Media dat er wedstrijd jasjes worden besteld. Gelukkig kun je bij ons ook nog vanalles bestellen, zoals dat bijpassende paar rijlaarzen en een schitterende Kep Italia bij dat wedstrijdjasje.


 

Het vreemde is dat ik nu, gezien de omstandigheden, wel kan doorzetten naar waar ik al een tijdje mee bezig was.
 
En dat is pas sessies voor rijlaarzen op afspraak geven.
Geen telefoon die ons stoort en geen drukte in de zaak.
Met alle aandacht en rust voor jou.

Nu heeft DeNiro Boot Co per 1 Mei 2020 een prijsverhoging en dus gaan de prijzen van de laarzen stijgen. Was jij toch al van plan laarzen te bestellen? Dan is de maand April DE maand om een afspraak bij ons te maken en je droomlaars samen te komen stellen.

Groetjes Joyce

 

Opmerkingen

Geen berichten gevonden

Nieuw bericht