LET OP! Wij zijn verhuisd en zitten in het pand van APS groep aan de Heerlensweg in Landgraaf, meteen na de rotonde eerste oprit rechts. Voor reparaties contact opnemen met Pascal / Reitstiefeldoktor via Instagram of Facebook.

RIJ NIET DOOR DE BUSSLUIS, DIT KOST GELD!

WICHTIG! Wir sind umgezogen und befinden uns jetzt im Gebäude von APS Groep, Heerlenseweg in Landgraaf, direkt nach dem Kreissverkehr die erste Auffahrt rechts. Für Reparaturen bitte melden bei Pascal / Reitstiefeldoktor über Instagram oder Facebook.

FAHRE NICHT DURCH DIE BUSSCHLEUSSE GERADEAUS, DAS KOSTET GELD!

 

 

3 unieke cadeau tips

12-12-2019

Hi, pffff voel jij het ook al?

Die druk en de stress om alle cadeaus te verzamelen.
En die vragen die je krijgt: "wat zou je graag willen hebben?"
Ik, als paarden meisje, weet hoe moeilijk het is om voor een paarden fan een juist cadeau te kopen. En zelf geen wensen lijstje te maken van 3 meter lang. Het is niet altijd even makkelijk om een cadeautje voor iemand te vinden die van paarden houdt. Sommige ruiters laten niet duidelijk blijken wat ze willen, of je kent iemand niet goed genoeg om iets leuks te vinden. Ik ga je een handje helpen.
Met deze het perfecte ruiter cadeau tips lukt het je vast wel!
 

Tip 1: een Pimp my Riding Boots behandeling  

Elke ruiter heeft laarzen. Hoe leuk is het om een ruiter een cadeau te geven voor een unieke luxe poetsbeurt voor zijn of haar laarzen. Je hoeft hiervoor nog niet eens langs de zaak te komen. Je besteld deze heel makkelijk 24/7 online. Binnen enkele seconden heb je de cadeauvoucher in je mail. Printen en onder de boom leggen. Dit zijn van die kleine dingen die een ruiter zichzelf amper gunt. Dus hoe leuk is het als jij haar/hem dit cadeau doet. Onze laarzenspecialist Pascal gaat je laarzen helemaal omtoveren, zodat ze bijna als nieuw zijn.
Wij pimpen de boots naar een nieuw level.
Zijn jouw laarzen vaal of zitten er vlekken op?

Voor € 59,95 worden de laarzen helemaal gepimpt.

Wat houdt de pimp actie in:

✔ Professioneel reiningen

✔ Spannen van de laarzen (zodat veel kreukels eruit gaan)

✔ Polijsten

✔ Krasjes verwijderen (onder voorbehoud )

✔ Kleur check-up en eventueel bijkleuren

✔ Speciaal sealen tegen regen en nattigheid

Je laarzen blijven 1 dag bij ons logeren, daarna ontvang je ze weer als nieuw terug.
Leuk om te geven en leuk om te krijgen
 

  
TIP 2: Poetsset

Voor maar slechts € 12,50

Een musthave voor elke ruiter om je laarzen weer te laten stralen!

KOOP HEM HIER ONLINE

 

  
TIP 3: Een waardevoucher

 

 

Een waardevoucher voor nieuwe laarzen of een mooie KEP. Elke ruiter droomt over mooie nieuwe laarzen of een gave cap. Wil jij haar of hem mee sponsoren met een bedrag of gewoon cadeau doen? Koop dan nu de Viehoff waardevoucher. Ook dit kan makkelijk online, binnen een klik 24/7 online aan te schaffen. Deze kan je doorsturen of uitprinten en inpakken en onder de boom leggen.

KOOP HEM HIER ONLINE

 

Ik hoop dat ik je hier al een beetje mee op weg kon helpen voor jouw verlanglijstje of de shoppinglist voor jouw vriend/vriendin/dochter/zusje/nichtje of andere geliefde.

Veel liefs en alvast mooie dagen als ik je niet meer zie...

Groetjes Joyce & Pascal

Opmerkingen

Geen berichten gevonden

Nieuw bericht