Waarom een Kep Italia?

De Kep Italia is de veiligste helm met de meeste opties!  

* De achterkant van de helm is erg belangrijk voor het beschermen van de nek. Deze is bij de Kep Italia langer dan bij de meeste andere caps. Daardoor wordt er een groter gedeelte van de nek beter beschermd. De Kep Italia heeft ook een flexibele klep. Bij directe impact van het hoofd wordt een deel van de klap door deze klep wordt opgevangen.

* Door laser geperforeerd staal, super lichtgewicht en duurzame honingraat structuren, aliminium, Carbon fiber, DDQ roestvrij staal, Kevlar, Polycarbonaat, high-tech, hypo-allergeen en antistatisch... allemaal hoogwaardige materialen die onze helmen veiliger en beter bestand maken tegen harde klappen. 

* De Kep Italia is zeer licht (400gr) heeft een perfecte pasvorm en heeft een comfortabele pasvorm.

* Kep Air Control Systeem. Het rooster is aan de voorkant eenvoudig open en dicht te zetten en zorgt voor een optimale ventilatie.

* De binnenvoering is gemaakt van high-tech materiaal en in zijn geheel eenvoudig demonteerbaar en te vervangen/wasbaar.

* De Kep Italia wordt geleverd met een luxe, waterafstotende tas en het KEP Clean doekje.

* Door de maatvoering, schaalmaten M (51-58) en L (59-62), wordt met een binnenvoering de perfecte maat voor iedere individuele ruiter gevonden.  

KEP Italia voldoet aan alle veiligheidseisen die er wereldwijd zijn en door zijn mooie design echte eye catchers and a must have!

Neem hieonder een kijkje in de webshop en bestel je cap meteen online.