LET OP! Wij zijn verhuisd en zitten in het pand van APS groep aan de Heerlensweg in Landgraaf, meteen na de rotonde eerste oprit rechts. Voor reparaties contact opnemen met Pascal / Reitstiefeldoktor via Instagram of Facebook.

RIJ NIET DOOR DE BUSSLUIS, DIT KOST GELD!

WICHTIG! Wir sind umgezogen und befinden uns jetzt im Gebäude von APS Groep, Heerlenseweg in Landgraaf, direkt nach dem Kreissverkehr die erste Auffahrt rechts. Für Reparaturen bitte melden bei Pascal / Reitstiefeldoktor über Instagram oder Facebook.

FAHRE NICHT DURCH DIE BUSSCHLEUSSE GERADEAUS, DAS KOSTET GELD!

Private Fit Session

Ons concept is een uniek: de juiste pasvorm en jouw wensen staan centraal. Het Viehoff Personal Fitting Concept is ontwikkeld door Joyce Viehoff, zij en haar team passen in drie eenvoudige stappen het concept toe waardoor ze de juiste match maken qua maatvoering en merk. En natuurlijk houden ze hierbij rekening met dat waar jij tegen aanloopt. 

Het Viehoff Personal Fitting Concept is een geweldige beleving waarmee jij op een eenvoudige, laagdrempelige manier de perfect passende rijlaarzen kunt bekijken, passen en kopen. Het is namelijk een persoonlijke passessie voor jou: een private fit sessie.

Tijdens een private fit sessie gaan we niet alleen op zoek naar je perfecte rijlaarzen, maar leggen we je ook nog eens helemaal in de watten met een heerlijke koffie, een glas cava en ander lekkers. We nemen ruim de tijd. Een private fit sessie is voldoende om op ontspannen wijze jouw laarzen te vinden. En uiteindelijk is zo’n sessie ook stukken voordeliger, omdat het je tijd en (online) ergernis spaart.

   
  • Je voelt je welkom in een vertrouwde omgeving waar je niet gestoord wordt.
  • Je kunt in alle rust alle mogelijkheden en modellen bekijken.
  • Je kunt altijd kiezen uit die nieuwste collecties, eventueel te combineren met een gave bijpassende Kep.
  • Je hebt ook bij moeilijke maten geen keuzestress, wij maken de laarzen op onze eigen werkplaats ambachtelijk op maat.
  • Je ervaart eerlijk advies gebouwd op jarenlange ervaring.Bewustwording dankzij de unieke opmeetmethode van jouw benen en voeten.
Onze meetkunde gaat verder dan alleen even je benen opmeten. We houden rekening met jouw sport.
Ben je bijvoorbeeld actief in de dressuursport of rij je als recreant? Wat vind je mooi? Welke uitvoering past? En wat is dan de perfecte vorm voor jou?


Wij helpen jou met alle kundigheid bij het vinden van de perfecte rijlaars.

 

 

Bekijk assortiment rijlaarzen Bekijk assortiment rijlaarzen