LET OP! Wij zijn verhuisd en zitten in het pand van APS groep aan de Heerlensweg in Landgraaf, meteen na de rotonde eerste oprit rechts. Voor reparaties contact opnemen met Pascal / Reitstiefeldoktor via Instagram of Facebook.

RIJ NIET DOOR DE BUSSLUIS, DIT KOST GELD!

WICHTIG! Wir sind umgezogen und befinden uns jetzt im Gebäude von APS Groep, Heerlenseweg in Landgraaf, direkt nach dem Kreissverkehr die erste Auffahrt rechts. Für Reparaturen bitte melden bei Pascal / Reitstiefeldoktor über Instagram oder Facebook.

FAHRE NICHT DURCH DIE BUSSCHLEUSSE GERADEAUS, DAS KOSTET GELD!

Kep Italia Textile Zwart Standaard

535,00

KEP Italia is de absolute koploper qua veiligheid, design en comfort op het gebied van rijhelmen voor alle takken van de paardensport! Techniek, pasvorm, comfort en elegantie zijn de kenmerken van KEP Italia, Superior Helmets!

  • Luxe helm met een perfecte afwerking
  • Voldoet aan de alle veiligheidseisen wereldwijd
  • Lichtgewicht ca 400gr
  • Flexibele klep    
  • Luxe grill met KEP Air Control systeem, hiermee kun je de ventilatie zelf regelen door het rooster te openen of te sluiten        
  • Voorzien van een vijf-punts eco vriendelijk lederen kinband        
  • Incl. uitneembare en wasbare binnenvoering          
  • Wordt geleverd inclusief een luxe, waterafstotende helmtas met opbergruimte en een reinigingsdoekje
De levertijd bedraagt 1-8 werkdagen

De maat van de binnenvoering bepaalt bij KEP Italia meteen de schaalmaat.

Schaal M ( voeringen 51-58) en L (voeringen 59-62), waarbij met de binnenvoering de perfecte maat voor elke individuele ruiter kan worden gecreëerd. Er is een ronde en een ovale voering beschikbaar. Bij de ovale voering zijn de zijkanten aangepast zodat ook hier de KEP perfect aansluit op je hoofd. Ze passen allebei in de helmen.

Maak met een naamplaatje je Kep Italia rijhelm helemaal af!

Je kunt uit 3 verschillende kleuren kiezen namelijk zilver, rosé gold en gold. Er kunnen maximaal 20 tekens opgegeven worden zodat de tekst nog enigzins duidelijk blijft. Het advies is om alleen je voornaam te gebruiken, het best leesbaar is het naamplaatje met ongveer 10 tekens. Het naamplaatje komt achter op je Kep en deze bestel of meteen bij je nieuwe Kep erbij of je bestelt hem achteraf. Er zit handige tool bij zodat je het naamplaatje heel gemakkelijk zelf op je Kep kunt plakken. 

Je bestelt je naamplaatje hier

De bestellingen van de naamplaatjes kunnen niet geannuleerd worden en/of retour gezonden worden.