Kep Italia Smart Navy

299,00
1 items
+
♥ FAVORIET

Het model Smart is het instapmodel van Kep Italia, verkrijgbaar in de kleuren matblauw en matzwart.

Deze uitvoering is vrij simpel qua uitvoering gehouden, maar voldoet wel aan alle veiligheidseisen en biedt het comfort en de pasvorm zoals je van Kep Italia gewend bent.

Maatvoering: M (51-58) en L (59-62), waarbij met de losse binnenvoering de perfecte maat voor iedere individuele ruiter kan worden gecreëerd.

De levertijd bedraagt 1-8 werkdagen

De maat van de binnenvoering bepaalt bij KEP Italia meteen de schaalmaat.

Schaal M ( voeringen 51-58) en L (voeringen 59-62), waarbij met de binnenvoering de perfecte maat voor elke individuele ruiter kan worden gecreëerd. Er is een ronde en een ovale voering beschikbaar. Bij de ovale voering zijn de zijkanten aangepast zodat ook hier de KEP perfect aansluit op je hoofd. Ze passen allebei in de helmen.

Maak met een naamplaatje je Kep Italia rijhelm helemaal af!

Je kunt uit 3 verschillende kleuren kiezen namelijk zilver, rosé gold en gold. Er kunnen maximaal 20 tekens opgegeven worden zodat de tekst nog enigzins duidelijk blijft. Het advies is om alleen je voornaam te gebruiken, het best leesbaar is het naamplaatje met ongveer 10 tekens. Het naamplaatje komt achter op je Kep en deze bestel of meteen bij je nieuwe Kep erbij of je bestelt hem achteraf. Er zit handige tool bij zodat je het naamplaatje heel gemakkelijk zelf op je Kep kunt plakken. 

Je bestelt je naamplaatje hier

De bestellingen van de naamplaatjes kunnen niet geannuleerd worden en/of retour gezonden worden.